A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát!

Elfogadom
Menü

Karácsonyi bögrék, illatgyertya és masszázskupon: a legtutibb ajándékötletek ismerőseinknek

Karácsonyi bögrék, illatgyertya és masszázskupon: a legtutibb ajándékötletek ismerőseinknek

A karácsony nemcsak a szeretet ünnepe, hanem a nagyobb munkahelyi, iskolai vagy egyéb ajándékozásoké is. A karácsonyi bögrék, vagy más, hasonlóan praktikus meglepetések azonban megmenthetik a “jó hírünket” a közös ünnepléskor. Hiszen lehet, hogy nagyon is kedvelünk valakit – de ha csak felszínesen ismerjük, nem biztos, hogy tudjuk, mire vágyik. Van néhány esztétikus, illetve praktikus ötletünk, amelyekkel nehéz mellélőni!

A legfontosabb kérdés: mi az értékhatár?

 

Egy gazdasági világválság kellős közepén járva valószínű, hogy tőletek sem azt várják, hogy toronyórát vegyetek egymásnak lánccal. Az észszerűen meghatározott értékhatárok (vagy ezek indítványozása) az ajándékoknál egyúttal azt is megmutatják, miben érdemes gondolkodnod.

 

Előfordulhat persze, hogy a csapat egységesen vesz egy nagyobb ajándékot, például a csoportvezetőtöknek. Ilyen esetben valószínű, hogy az értékhatár is kitolódik. Mi viszont arra az esetre javaslunk most tippeket, ha egymást kell megajándékoznotok.

 

Karácsonyi bögrék és más kedves, mégis hasznos ajándékötletek

 
  1. Bögre, az örök klasszikus

Poharakra mindig szükség van, különösen egy irodában. A reggeli kávé elfogyasztását pedig még kellemesebbé teheti egy személyre szóló, karácsonyi bögre. Mi az, amit tudsz az ismerősödről? Már néhány alapinformációból is kiindulva beszerezheted neki a tökéletes ivóalkalmatosságot. Ha például büszke macskatulajdonos az illető és kedveli a vicces humoros dolgokat, akkor egy Boldog karit feliratos cicás bögre biztosan teli találat lesz.

Azonban nem muszáj már meglévő mintákból választanod. Arra is van lehetőség, hogy – amennyiben közelibb ismerősről beszélünk – személyes képet tetess rá a tárgyra. Az Ajándék Magic webshopjából egyedi karácsonyi bögrék megrendelésére is van lehetőség.
 

  1. Illatos holmik

Alig van olyan nő, aki ellen tudna állni egy finom illatgyertyának, -mécsesnek vagy valamilyen illatosítónak. Főleg, ha egy szép tartóban kapják őket.

 
  1. Ajándékkuponok

Tudod, hogy mi a hobbija az illetőnek? A kedvenc üzlete vagy kávézója? Ha tudod, hogy sokszor jár oda, akkor egy oda szóló ajándékkuponnak biztos, hogy nagy hasznát venné. Legyen ez akár egy könyves kedvezménykártya, akár egy masszázskupon: ha személyre szól, akkor nagy lesz az öröme a megajándékozottnak.

 

+1. Kiegészítők az (okos)eszközökhöz

Ha sokszor látod a szóban forgó személy telefonját kint hagyva, akkor lehet, már nemcsak a készülék márkáját, de a pontos típusát is tudod (vagy kiderítheted). A telefontok fogyóeszköz, de épp ilyen lehet a gyorsan elhasználódó laptop- vagy tablettok is. Sőt: egy laptophűtő is bárkinek jól jöhet. De ha van értékes karórája, ékszere az ismerősödnek, akár egy stílusos tartóval is meglepheted őt.
 

Félsz, hogy nem találod el munkatársad, csoporttársad ízlését?

 

Valószínűleg ő is így van a te ajándékoddal szemben – így aggodalomra semmi ok! Ha mégis izgulósabb típus vagy, abban az esetben hasznos lehet, ha egy apróságot is a csomagba csempészel. Például egy desszertet vagy nasit, amit 100%, hogy az illető szeret. Így egy dolog már biztos lesz, amelyet szeretni fog az ajándékából. Plusz tipp: teheted ezt a meglepetést a nálunk rendelhető karácsonyi bögrék valamelyikébe is!

 

Ha pedig további, személyre szabott ajándékötletekre vágysz, inspirálódj főoldalunk kínálatából! Alkategóriaoldalaink széles választékában megtalálhatod közelebbi barátaid, családtagjaid számára is azt, amit igazán keresel. Nemcsak bögrékkel, hanem pólókkal, bodykkal és egyéb kiegészítőkkel is várunk.