A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát!

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kis családi vállalkozásunk 2020-ban indult, ekkor még a webshopot Teboltod.hu néven találhattátok meg, a kis ajándékboltunkat pedig Ódon és üde néven ismerték a környékbeliek. A Covid járvány kezdetén kezdtünk mi is, bár nem ez volt a cél. A sok-sok nehézség ellenére azóta is igyekszünk fenntartani lelkesedésünket és töretlen lendülettel és kitartással állunk elébe minden új szituációnak!

Azóta már a webshop neve megváltozott, 2021 végén úgy döntöttünk, hogy egy izgalmasabb nevet adunk a shopnak. Így lett Ajándék Magic azaz www.ajandekmagic.hu. A boltunk neve maradt Ódon és üde, ám 2021 végén Karcagról Berekfürdőre költözött a műhelyünkkel együtt, ahol sok-sok szépséget készítünk azóta is!

Sok mindent megélt már kicsiny boltunk és webshopunk, sok jót és rosszat. De mi eddig kitartottunk és igyekszünk ezután is!

Ha tőlünk vásárolsz és minket választasz, akkor garantáltan mosolyt csalsz az arcunkra, mi minden egyes rendelésnek örülünk és aztán nagy szeretettel csomagoljuk be neked, hogy minél hamarabb megkaphasd!

A nagyobb cégekkel ellentétben nekünk nem csak egy rendelés szám vagy, nekünk egy újabb kedves vásárló vagy aki miatt még érdemes dolgoznunk, terveznünk és minden nap boldogan felkelnünk!

Válaszd a MAGYART, válaszd a KICSIT, válaszd a CSALÁDIT, válassz MINKET!