A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát!

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Tudj meg többet termékeinkről a blogunkon keresztül!
2024. 01. 04. 14:06:09
Egyedi párnahuzatok – az ajándék, ami igazán közel áll hozzád

Számtalanszor töltünk el órákat ajándékok tervezésével, ötletelünk, kinek mi lenne jó az adott alkalomra, mégis keveseknek jut eszébe, hogy válogasson egyedi párnahuzatok kollekciójából.

 

A párnahuzat már önmagában is egy speciális ajándéknak számít, valljuk be őszintén. Te vajon kaptál már párnahuzatot ajándékba? Esetleg ágynemű-garnitúrát, de azt is inkább általában egy előzetes egyeztetés szokta megelőzni, hiszen nehéz személyre szabott mintát választani, kitalálni az adott személy egyéni ízlését.

 

2023. 12. 19. 08:57:01
Karácsonyi szett pároknak: a legtökéletesebb ajándék a fa alá!

 

Ha frissen jöttetek össze pároddal, azért, ha már egy ideje együtt vagytok, azért lehet izgalmas a karácsonyi ajándékozás. Még nincs ötleted, mi kerüljön a fa alá? Egy karácsonyi szett pároknak egy tökéletes, “kettő az egyben” meglepetés lehet idén – meg is mutatjuk, miért!

2023. 12. 19. 08:39:59
Egyedi ajándék nagyszülőknek? Mutatjuk a legjobb ötleteket!

 

 

Valamiért azoknak a legnehezebb adni, akik már az első pillanatoktól nekünk is csak adnak. Az ajándék nagyszülőknek éppen azért lehet fogas kérdés, mert bármikor megkérdezzük tőlük: “mire van szükségetek?”, csak elhessegetik.

 

Mit adhatsz azoknak, akik gyakorlatilag második szüleidként féltettek és óvtak, miközben felcseperedtél? Cikkünkben mutatunk néhány igazán személyes, szívhez szóló ajándékot, ha valami nem mindennapival lepnéd meg őket!

2023. 11. 28. 00:00:00 Ajándék Magic
Karácsonyi szettek – avagy ajándékok a család minden tagjának!

 

 

Egyre közelebb kúszik hozzánk a naptárban december hava, vele pedig karácsony napja. Még Te sem tudod, mivel lepnéd meg szeretteidet? Mit szólnál a webshopunkban található, karácsonyi szettek valamelyikéhez.

2023. 11. 28. 00:00:00 Ajándék Magic
Karácsonyi családi póló: ajándékötletek kicsiknek és nagyoknak!

 

Közeleg a szeretet ünnepe, és ilyenkor sokan vagyunk tanácstalanok: mi lenne a legjobb ajándék szeretteinknek? Mit szólnának esetleg egy karácsonyi családi pólóhoz?

 

A dolgunk azért is lehet nehéz, mert a család legifjabb tagjának még nem egyértelmű, mit lenne a legjobb adni (a legszükségesebbeken túl). Párunknak meg, jól tudjuk, már szinte mindene megvan. Cikkünkben adunk néhány hasznos ötletet egy időbeni karácsonyi ajándékvásárláshoz!

2024. 01. 04. 14:00:22
Mert sosem mennek ki a divatból: ajándék bögrék minden alkalomra!

Az ajándék bögrék igazi klasszikusoknak számítanak a meglepetések között. Mégsem unjuk meg, hiszen könnyen válhat belőle egy fantáziadús ajándék. Kíváncsi vagy, miért ilyen töretlen a népszerűségük, és mennyire változatos meglepetés lehet belőlük? A cikkben eláruljuk! Emellett azt is megtudhatod, mennyi mindent szerezhetsz be tőlünk egyedi mintával.

 

2023. 11. 24. 00:00:00 Ajándék Magic
Karácsonyi bögrék, illatgyertya és masszázskupon: a legtutibb ajándékötletek ismerőseinknek

A karácsony nemcsak a szeretet ünnepe, hanem a nagyobb munkahelyi, iskolai vagy egyéb ajándékozásoké is. A karácsonyi bögrék, vagy más, hasonlóan praktikus meglepetések azonban megmenthetik a “jó hírünket” a közös ünnepléskor. Hiszen lehet, hogy nagyon is kedvelünk valakit – de ha csak felszínesen ismerjük, nem biztos, hogy tudjuk, mire vágyik. Van néhány esztétikus, illetve praktikus ötletünk, amelyekkel nehéz mellélőni!

2023. 11. 20. 11:14:18
Ez lehet a legjobb páros karácsonyi ajándék kedvesednek!

A karácsony a szeretet ünnepe: ilyenkor igyekszünk mindenkit meglepni valamivel, aki fontos nekünk. Idén egy páros karácsonyi ajándék lenne az, amivel meglepnéd szerelmedet, de már minden ötleted ellőtted? Lehet, hogy még tudsz fordítani a helyzeten: kreatív termékeinkkel még egy esélyt adhatsz az egyedi, karácsonyi ajándékoknak! 

2023. 10. 30. 00:00:00
Páros pólók – nem csak szerelmeseknek!

A páros pólók, bögrék vagy bármi más, amiből kettő van, számos “nyerő párosnak” jelenthet ideális választást. Elsőre lehet, hogy Neked is szerelmed ugrik be a duplán megvehető ajándékokról – de nem csak számára lehet tökéletes szuvenír! Cikkünkben bemutatjuk, mennyi mindenkinek kedveskedhetsz egy páros pólóval

2023. 10. 13. 00:00:00 Ajándék Magic

 

Halloweeni bögrék és dekorációk – avagy így szervezz idén egy félelmetesen jó halloweenpartit!