A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát!

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Tudj meg többet termékeinkről a blogunkon keresztül!
2023. 11. 28. 00:00:00 Ajándék Magic
Karácsonyi szettek – avagy ajándékok a család minden tagjának!

 

 

Egyre közelebb kúszik hozzánk a naptárban december hava, vele pedig karácsony napja. Még Te sem tudod, mivel lepnéd meg szeretteidet? Mit szólnál a webshopunkban található, karácsonyi szettek valamelyikéhez.

2023. 11. 28. 00:00:00 Ajándék Magic
Karácsonyi családi póló: ajándékötletek kicsiknek és nagyoknak!

 

Közeleg a szeretet ünnepe, és ilyenkor sokan vagyunk tanácstalanok: mi lenne a legjobb ajándék szeretteinknek? Mit szólnának esetleg egy karácsonyi családi pólóhoz?

 

A dolgunk azért is lehet nehéz, mert a család legifjabb tagjának még nem egyértelmű, mit lenne a legjobb adni (a legszükségesebbeken túl). Párunknak meg, jól tudjuk, már szinte mindene megvan. Cikkünkben adunk néhány hasznos ötletet egy időbeni karácsonyi ajándékvásárláshoz!

2023. 11. 24. 00:00:00 Ajándék Magic
Karácsonyi bögrék, illatgyertya és masszázskupon: a legtutibb ajándékötletek ismerőseinknek

A karácsony nemcsak a szeretet ünnepe, hanem a nagyobb munkahelyi, iskolai vagy egyéb ajándékozásoké is. A karácsonyi bögrék, vagy más, hasonlóan praktikus meglepetések azonban megmenthetik a “jó hírünket” a közös ünnepléskor. Hiszen lehet, hogy nagyon is kedvelünk valakit – de ha csak felszínesen ismerjük, nem biztos, hogy tudjuk, mire vágyik. Van néhány esztétikus, illetve praktikus ötletünk, amelyekkel nehéz mellélőni!

2023. 11. 20. 11:14:18
Ez lehet a legjobb páros karácsonyi ajándék kedvesednek!

A karácsony a szeretet ünnepe: ilyenkor igyekszünk mindenkit meglepni valamivel, aki fontos nekünk. Idén egy páros karácsonyi ajándék lenne az, amivel meglepnéd szerelmedet, de már minden ötleted ellőtted? Lehet, hogy még tudsz fordítani a helyzeten: kreatív termékeinkkel még egy esélyt adhatsz az egyedi, karácsonyi ajándékoknak! 

2023. 10. 30. 00:00:00
Páros pólók – nem csak szerelmeseknek!

A páros pólók, bögrék vagy bármi más, amiből kettő van, számos “nyerő párosnak” jelenthet ideális választást. Elsőre lehet, hogy Neked is szerelmed ugrik be a duplán megvehető ajándékokról – de nem csak számára lehet tökéletes szuvenír! Cikkünkben bemutatjuk, mennyi mindenkinek kedveskedhetsz egy páros pólóval

2023. 10. 13. 00:00:00 Ajándék Magic

 

Halloweeni bögrék és dekorációk – avagy így szervezz idén egy félelmetesen jó halloweenpartit!

2023. 10. 24. 10:20:30
Szülinapos pólók: a személyre szabható és praktikus ajándékok kedvelőinek

Mostani írásunkban a szülinapos pólók kapcsán vesszük szemügyre a lehetőségeket, hiszen mi is jól ismerjük az érzést… Legyen szó akár egy régi barátságról, akár egy új kapcsolatról, a dilemma közös: vajon örülni fog neki? Nem lehet, hogy van már ilyen vagy olyan holmija? Ha a boltból szerzünk be a megajándékozandónak valamit (amire nem utalt konkrétan, hogy szüksége lenne rá), sosem mehetünk biztosra.

 

Ám egy személyre szabott meglepetéssel annál inkább! Egy szülinapos póló örömet szerezhet fiataloknak és időseknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Idővel pedig egy olyan emlékké válhat, melyre szívesen emlékszünk vissza – ajándékozóként és ünnepeltként is.

2023. 10. 31. 11:34:58
Mosolyra fakaszt, és még a környezetet is védi: a vászonszatyrok csodálatos világa

Nejlonzacskók vagy vászonszatyrok? A kérdés, amely sok, környezettudatosan élő embert foglalkoztat. Akik szeretik a vászont, azoknak számos okból a kedvence. Akik nincsenek oda érte, azok általában azért nem, mert nincsenek róla (még) meggyőződve, mivel jobbak a nejlonzacskóknál. Kíváncsi vagy, miért érdemes vászontáskát hordanod a dolgos hétköznapokon? Tarts velünk, és megmutatjuk!