A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát!

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Pólók

Pólók

Ebben a kategóriában különböző póló közül válogathatsz. Megtalálod a karácsonyi, férfi, női, gyermek pólót. Találsz itt ajándékot anyáknak, apáknak, nagyszülőknek is. A pólók alkalmasak a mindennapi használatra, jól bírják a mosást  A minta egy varázslatos géppel készül, amely biztosítja arról a vásárlót, hogy az elkészült nyomat hosszú élettartamú legyen. A nyomott minták több ezer használat után sem kopnak, vagy fakulnak.

Találd meg szeretteid, barátaid számára a legmegfelelőbb ajándék pólót!

Családi szettek Családi szettek
Ajándék családi szettek, pólók anyáknak, apáknak, nagyszülőknek.
Karácsonyi pólók Karácsonyi pólók
Ajándék karácsonyi pólók anyáknak, apáknak, nagyszülőknek.
Férfi pólók Férfi pólók
Ajándék pólók apáknak nyomott mintával, idézettel.
Női pólók Női pólók
Ajándék pólók nőknek nyomott mintával, idézettel.
Gyermek pólók Gyermek pólók
Ajándék pólók gyermekeknek nyomott mintával, idézettel.
Pólók nagyszülőknek Pólók nagyszülőknek
Kedves, vicces ajándék póló nagyszülőknek egyedi mintával.
Páros pólók Páros pólók
Ajándék pólók nőknek, férfiaknak, gyermekeknek nyomott mintával, idézettel.
Foglalkozásos pólók Foglalkozásos pólók
Ajándék póló a különböző foglalkozást művelőinek kedves, szívhez szóló nyomattal, idézetekkel.
Rendezés:
Nézet:

Ki ne vágyna olyan pólóra, ami egyedi, feltűnő és kifejezi a viselője egyéniségét? Az egyedi pólók lehetővé teszik számodra, hogy megmutasd saját stílusodat, személyiségedet vagy érdeklődési körödet. Válassz olyan képeket és feliratokat, amelyek közel állnak a szívedhez, amit régóta szeretnél viselni, amiről mindenki látja, hogy ki is vagy te.

Különleges pólóink kiváló ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak és kollégáknak is. Az egyedi tervezésű pólóinkkal személyessé teheted az ajándékot, és érzelmeket is válthatsz ki velük. Melyik nagyi ne örülne „az év nagymamája” feliratnak? Ki ne pompázna szívesen egy „bombanős” pólóban? Vagy képzeld el azt a keresztanyát, aki megkapja ezt a feliratot: „én nem tökéletes vagyok, hanem keresztanya, és az sokkal menőbb”. Ezek a szívet melengető üzenetek, garantáltan mosolyt csalnak az ünnepelt arcára, és lehet még örömkönnyekkel is megtelik a szeme. Páros pólóink anya-lánya és apa-fia változatban is elérhetőek. A Balatonos páros pólónkat akár az egész család viselheti, miközben a siófoki plázson garantáltan megfordulnak majd a strandolók a stílusos családi szett láttán.

Csoportos eseményekre is használhatsz egyedi pólókat, például osztálykirándulások, születésnapi bulik vagy csapatépítő rendezvények alkalmával. Ezzel egységes megjelenést biztosíthatsz a csapatnak: könnyebben felismerhetőek lesznek, valamint a csapatszellemet is erősíted. Mennyire feldobja egy bulis póló a hangulatot, nem beszélve arról, hogy emlékbe is megmarad, és akárhányszor ránéz a viselője, mindig eszébe fog jutni az a nap a sok-sok élménnyel, amikor ezt pólót viselte. Az összetartozás érzése lojálissá tesz, hiszen, ha egy erős közösséghez tartozol, újra és újra keresni fogod az élményeket a csapat többi tagjával. Válaszd egyedi pólóinkat, mi garantáljuk a kellemes meglepetést!