A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát!

Elfogadom
Menü

Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki!!!-bögre

Ár:
3.490 Ft
Cikkszám: vicces-498
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szuper ajándék annak, aki imádja ezt a mémet. Annak, aki szerint mindenki hülye és annak is aki csak reggelente kap sokkot az emberektől! Ha egy igazán vicces és menő ajándékkal lepnéd meg egy kedves ismerősödet, akkor ne habozz! Ennél jobbat nem találsz!

 Bögréink alkalmasak a mindennapi használatra, jól bírják a mosogatógépet és mikrohullámú sütőt is. A bögrékre nyomott minták több ezer használat után sem kopnak, vagy fakulnak. Tisztítás során óvjuk az éles fém tárgyaktól, amelyek megsérthetik a kerámiát.

Kapható választék:
Minta színe:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

varazslat

Ez a különleges bögre szuper ajándék lehet szeretteidnek és persze saját magadnak is. Lepd őket vagy magadat ezzel a csodás termékkel. Bögréink űrtartalma 300ml.

Most a tiéd lehet csupán 3.490 Ft-ért!

varazslat

A nyomat egy varázslatos géppel készül, amely biztosítja arról a vásárlót, hogy az elkészült nyomat hosszú élettartamú, és nem fakul ki. A bögrékre nyomott minták több ezer használat után sem kopnak, vagy fakulnak.

varazslat

Bögréink alkalmasak a mindennapi használatra, jól bírják a mosogatógépet és a mikrohullámú sütőt is.

varazslat

Mosási mód: Kézi mosogatás ajánlott, de a mosogatógépet is bírja. Tisztítás során óvjuk az éles fém tárgyaktól, amelyek megsérthetik a kerámia felületét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: bögre, hülye, mém, mindenki, vicces