A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát!

Elfogadom
Menü

Ez lehet a legjobb páros karácsonyi ajándék kedvesednek!

Ez lehet a legjobb páros karácsonyi ajándék kedvesednek!

A karácsony a szeretet ünnepe: ilyenkor igyekszünk mindenkit meglepni valamivel, aki fontos nekünk. Idén egy páros karácsonyi ajándék lenne az, amivel meglepnéd szerelmedet, de már minden ötleted ellőtted? Lehet, hogy még tudsz fordítani a helyzeten: kreatív termékeinkkel még egy esélyt adhatsz az egyedi, karácsonyi ajándékoknak! 

 

Szerelem, szerelem… és a karácsony szele

 

A legszebb érzés a világon, ha szeretve vagyunk, és mi is szerethetünk. A rózsaszín köd felszállta után viszont egyre fontosabbá válik a másik személyisége is. Vajon minden fontos dologban egyetértünk, és igazán illeszkedünk egymáshoz? Az egyéniségünk kompatibilis a másikéval? Sokszor épp az ünnepi ajándékozásokkor döbbenünk rá: valójában nem is ismerjük azt, akinek az ajándékot szánjuk. Vagy éppen: hogy túl jól ismerjük, ezért azzal is tisztában vagyunk: már mindene megvan, ami csak kellhet.

 

Ez utóbbiról azonban minden esetben elmondhatjuk: tévedés. Hiszen kedves, elismerő szavakból, emlékekből, élményekből még a leggazdagabb embereknek sem lehet elég. A karácsony erről szólna valójában: az együtt töltött, közös pillanatokról. Az élményekről, amelyeket soha nem vehet el tőlünk senki. Ám minden ünnep fényét tovább emelhetjük a megfelelő, figyelmes ajándékokkal.

 

Páros karácsonyi ajándék: tippjeink nem csak fiataloknak!

 
  1. All I Want For Christmas…

…az valószínűleg nem Mariah Carey ikonikus, mégis sokakat már a világból is kikergető dala. Ellenben egy ilyen feliratú, karácsonyi páros póló ajándékötletnek sem utolsó. Hiszen ki ne szeretne nap mint nap szembesülni vele, hogy ő minden, amire csak vágyhat párja az ünnepek alatt?

 
  1. A bekuckózás alapkelléke

Ha kint hideg van, bent jól esik egy meleg itallal a kezünkben koccintani, vagy éppen filmet nézni. Párod is hozzád hasonlóan tél- vagy állatrajongó? Egy aranyos, őzikés páros bögrének biztos, hogy nem fog tudni ellenállni!

 
  1. Kevin visszatér

Méghozzá nem is akárhol: a pólóitokon! De akár a Grinchet vagy bármilyen más, vicces, a karácsonyt a humorosabb oldaláról bemutató felirattal is megidézhetitek az ünnep szellemét. És a kedvenc idézeteiteket karácsonyi páros pólókon is megörökíthetitek.

 
  1. Telefontok

Ha szó szerint mindennap magatokkal vinnétek szerelmetek zálogát, ezt színben vagy mintában hasonló telefontokokkal is megtehetitek.

 
  1. Kulcstartó

Kézenfekvő, hogy ha mindennap eljártok hazulról dolgozni, bevásárolni, a kulcscsomótokra gyakran ránéztek. Ha egy jelképes, mégis mindig rátok emlékeztető tárggyal lepnétek meg kedveseteket, a kulcstartó épp ilyen.

 
  1. Egyedi poharak, fűszerszórók

A különleges eseményekre szép konyhai kiegészítők valók. Pároddal igazi konyhatündérek vagytok? Akkor Nektek telitalálat lehet egy-egy, hasonló mintás, dombornyomásos borospohár, só- és borsszóró.

 

Engedd szárnyalni a fantáziádat!

 

Izgulsz, vajon sikert arat-e majd a páros karácsonyi ajándék kedvesednél? Hidd el: ha látni fogja, hogy gondolkodtál rajta, és próbáltad kitalálni, mi illene hozzá a legjobban, az már fél siker. De ha valóban szeret, akkor azon sem sértődik majd meg, ha nem pont azt kapja, amire vágyik. Ettől szép a szerelem!

 

Egyedi motívumos ötleteid vannak, amelyek túlmutatnak webshopunk karácsonyi kínálatán? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha tudunk, segítünk, hogy idén egy igazán szívhez szóló, kifejezetten a Párod számára tervezett ajándékot tehess a fa alá.